Warsztaty montujące klimę

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • karcich
    Classic
    • 2008
    • 1

Zamieszczone przez mecholl
    w wakacje oddałem swoja OII do lakiernika na poprawki progów < wina wadliwych uszczelek > w gratisie mi zrobił polerkę bo nie wypadało oddać auta częściowo błyszczącego a częściowo nie. Samochód odbierałem wieczorem i wyglądało ładnie ale następnego dnia jak zobaczyłem go w słońcu to załamałem ręce :evil:

Wniosek. Jak polerka to nigdy u lakiernika, lepiej oddać na jakieś SPA, zapłacić więcej i być zadowolonym z efektu
    Ja tez miałem malowane progi i przy okazji zrobioną polerkę jak zobaczyłem auto to prawie się popłakałem
  • Chosek
    Classic
    • 2007
    • 8

Poszukuję warsztatu (i zapewne nie tylko ja) montujące klime czy to climatronic czy manuala,lecz nie chodzi mi o service ,bo tam to w skarpetkach puszczają,najlepiej w rejonie Pomorskiego.

Komentarz

• mozgi
      L&K
      • 2009
      • 1127
      • Octavia I (1U2)
      • AKL 1.6 MPI 101 KM

tutaj coś masz :wink:

ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
      Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• Chosek
        Classic
        • 2007
        • 8

Dzięki za info,choć to prawie 500km,ale jak nic innego bliżej nie znajdę ,skorzystam z warsztatu w Piotrkowie Trybunalskim,opinie są pozytywne.

Komentarz

Pracuję...